Menukaart

bij Café Hoegaarden

Bourgondisch eten

Hier in Tilburgs beste biercafé kunt u genieten van een lekkere lunch of Bourgondische maaltijd. Met onze meer dan 300 speciaal bieren hebben wij het grootste speciaal bier aanbod in Tilburg. Sedert 1-8-2016 zijn wij aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen. Naast bierproeverijen en workshops bierbrouwen koken we geregeld buiten onze kaart om een 4 gangen bourgondisch bier-menu. Wenst u hieraan deel te nemen dan dient u hiervoor te reserveren. Weet u niet welk biertje er bij een gerecht past dan adviseren wij u graag. Het favoriete bier van Maja is de AMAI blond, 1 van onze eigen huisbieren. Een lekkere fris blondbier met een alcohol percentage van 7%. Ron is de man van de zware bieren waarbij de Rochefort 10 de favoriet is. Een karaktervolle trappist met een lange afdronk.

Wij heten u welkom in de nieuwe huiskamer van Tilburg! Ron en Maja Remie

Sedert april 2014 zijn wij ambassadeur voor het bier “Paix Dieu”. Een zware zachte tripel met een alcoholpercentage van 10%.

Foto menu

Lunch

Lunch

(Onze tosti’s worden geserveerd op Turks brood, Glutenvrij brood € 0,75 extra, Zuurdesembrood € 0,75 extra)(Onze uitsmijters bestaan uit drie scharreleitjes geserveerd op zuurdesembrood, Een extra scharreleitje kost € 0,50)(U heeft de keuze uit een wit of bruin broodje. Zuurdesembrood € 0,75 extra, Glutenvrije broterham € 0,75 extra) 

Heeft U een allergie? Meld het ons!

Avondkaart

Avondkaart

Welkom in Café Hoegaarden.

Hier in Tilburgs beste ABT biercafé kunt u genieten van een lekkere lunch of Bourgondische maaltijd. Met onze meer dan 300 speciaal bieren hebben wij het grootste speciaalbieraanbod in Tilburg.

Naast bierproeverijen en workshops bierbrouwen, koken we regelmatig een 4 gangen bourgondisch bier-menu buiten onze kaart om. Wenst u hieraan deel te nemen dan dient u  hiervoor te reserveren.

Weet u niet welk biertje er bij een gerecht past, dan adviseren wij u graag. Het favoriete bier van Maja is de AMAI blond, 1 van onze eigen huisbieren. Een lekkere fris blond bier met een alcohol percentage van 7%. Ron is de man van de zware bieren, waarbij de Rochefort 10 de favoriet is. Een karaktervolle trappist met een lange afdronk.

Wij heten u welkom in de nieuwe huiskamer van Tilburg!

Ron en Maja Remie


(Bovengenoemde gerechten worden geserveerd met  seizoensgroenten en een aardappelgarnituur.)

Supplement frites € 2,50
Supplement salade € 2,50
Supplement krieltjes € 3,50
Supplement mayonaise of ketchup of curry  € 0,50
Supplement Champignon-roomsaus, pepersaus, Stroganoffsaus of Hertig Jan Biersaus € 1,75)Heeft U een allergie? Meld het ons!

Menu’s

Menu's

Met kerst zijn wij op 1e kerstdag om 16.30 uur open. Op 2e kerstdag open om 12.00 uur.
U kunt beide feestdagen a la carte bij ons dineren.
3 gangen menu met keuze uit de complete nieuwe avondkaart voor € 32,50 p.p.
Reserveren is gewenst en kan telefonisch 013-7200622 of


(Supplement mayonaise of ketchup € 0,50) 

 


Heeft U een allergie? Meld het ons!