Activiteiten

Van bierbrouwen tot Wie is de Mol?

Evenementen

Workshops

Op zoek naar een leuke invulling van een vrijgezellenfeestje? Of een leuke groepsactiviteit? Personeelsfeestje misschien? Of gewoon voor de gezelligheid? Wellicht is een workshop een goed idee.

U kunt al een workshop boeken vanaf 10 personen.


Cocktail workshop

Je leert tijdens de workshop hoe je een lekkere cocktail kunt maken. Je kan je eigen cocktail of een bekende cocktail maken, aan jou de keus! En natuurlijk proeven! Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur e.e.a. afhankelijk van het aantal deelnemers. Geen zin in alcohol? Geen probleem, er zijn talloze cocktails zonder alcohol te maken en vaak net zo lekker! Ook biercocktail behoren tot de vele mogelijkheden.

Een workshop voor 10 personen met 2 cocktails bieden wij aan voor € 22,50 p.p. ( 3 cocktails € 25,= p.p.)
Vanaf 15 personen resp. €  20,=   en € 22,50 p.p.
Vanaf 20 personen resp. €  19,=   en € 21,50 p.p.
Vanaf 25 personen resp. €  17,50 en € 17,50 p.p.


Bierbrouwen workshop

Je leert tijdens deze workshop hoe je met water , gerst , hop en gist een voortreffelijk bier kunt brouwen.  Een workshop duurt ongeveer 2  uur. Je bent actief bezig tijdens deze workshop. Een workshop vanaf 15 personen bieden wij aan voor € 10,00 p.p. Groepen kleiner dan 15 personen € 150,-. Deze workshop is alleen mogelijk in combinatie met een 3 gangen menu (vanaf € 22,50 p.p.) en/of een bierproeverij van 5 proefglaasjes speciaal bier van de tap incl. 5 snackjes ( € 13,= p.p.)

Spellen

Quiz: I love the 90’s

Een quiz van herkenning en een flinke dosis jeugdsentiment! In verschillende rondes gaan de teams tegen elkaar strijden en wordt hun kennis over de 90’s getest. Kennisvragen worden afgewisseld met muziekfragmenten en ludieke uitdagingen. Kortom een leuke quiz voor een typisch middagje back to the 90’s! Voor het winnende team is er uiteraard een ludieke prijs te winnen. Tevens zorgen we voor de nodige attributen om helemaal in de 90’s stemming te komen.

Prijs: € 24,50 ( incl. 2 cons )
Min. Aantal deelnemers: 20 pers
Tijdsduur: 1,5 uur


Quiz: Gek op Holland

Tijdens deze bekende quiz gaan we testen hoe gek jullie op Holland zijn! Dit doen we door het spelen van meerdere quiz rondes waarbij jullie worden uitgedaagd door middel van heb bekende cadeauspel, de spellingsronde maar ook met ludieke challenges als beschuitfluiten, Wie ben ik? En meer! Tot slot is er nog een spannend finalespel! Hierna zal bekend worden wie de enige echte Holland gekken zijn. Zij worden natuurlijk beloond met een toepasselijke prijs!

Prijs: € 22,50 ( incl. 1 cons )
Min. Aantal deelnemers: 15 pers
Tijdsduur: 1,5 uur


Minute to win it!

Snelheid, behendigheid, presteren onder druk, inzicht en snel kunnen schakelen zijn de eigenschappen die van jou een winnaar maken tijdens deze  Minute to win it uitdaging! Onder de nodige tijdsdruk ga je de strijd aan met je collega’s of daag jij je vrienden uit voor de ultieme strijd der Titanen!! Wie presteert het beste onder druk en zal als winnaar op huis aan gaan? Ontdek het tijdens deze uitdagende game. Ideaal ter invulling van een bedrijfsuitje of vrijgezellendag.

Prijs: € 24,50 ( incl. 2 cons )
Min. Aantal deelnemers: 15 pers
Tijdsduur:1,5 uur


Ranking the company

Heb jij altijd al willen weten wat jouw rol binnen jullie team is volgens je collega’s? Zien ze jou als echte teamplayer? Ben jij de gangmaker van het bedrijf of ga jij altijd als eerste op huis aan? Kom erachter tijdens deze hilarische ranking the company quiz. Vooraf zullen we alle deelnemers een formulier met verschillende vragen toezenden die jullie allen individueel zullen invullen. Hier komt dan een top 5 uit! Tijdens de quiz delen we jullie op in teams en stellen we de vragen nogmaals. Het antwoord dat jullie als team geven zullen we dan vergelijken met deze top 5. Uiteraard niet zonder de nodige toelichting wat vaak voor grappige anekdotes zorgt!

Uiteraard gaan we niet enkel vragen behandelen maar worden jullie tijdens de quiz ook uitgedaagd door leuke en uitdagende opdrachten. Het is aan jullie dan als team weer de taak om te ranken van wie je denkt dat deze challenge het beste uit zal voeren. Klopt dit met de uitslag van de challenge levert dit uiteraard weer punten op! Kortom de quiz ranking the company is uitermate geschikt als ludiek bedrijfsuitje!!

Prijs: € 24,50 ( incl. 2 cons )
Min. Aantal deelnemers: 15 pers
Tijdsduur: 1,5 uur


De foute bingo

Op zoek naar een leuke en ouderwets gezellig avondje uitje? Mag het wel een tikkeltje gek en beetje fout zijn? Dan is de foute bingo zeker een aanrader. Hou je bingokaarten in aanslag want we gaan beginnen!! Onze quizmaster zal de molen laten draaien en de nummers gaan vallen. Een volle rij of kaart betekent natuurlijk een ( foute ) prijs!! Maar natuurlijk is er meer!

Tussen de balen zitten zogenaamde opdrachtenballen. Wanneer deze valt en jij deze op je kaart hebt staan wordt jij naar voren geroepen voor het spelen van een spel! Natuurlijk zal de winnaar van elke uitdaging ook weer worden beloond met een “fantastische prijs”!!

Prijs: € 24,50 ( incl. 2 cons )
Min. Aantal deelnemers: 15 pers
Tijdsduur: 1,5 uur


Wie is de Mol?

Tijdens deze game van ruim 2,5 uur gaan jullie in teams tegen elkaar strijden. Dit doen jullie door het uitvoeren van diverse ludieke opdrachten. Sommigen doen jullie met jullie eigen team maar er zullen ook zogenaamde challenges plaatsvinden tegen het andere team. Met al deze opdrachten is natuurlijk veel geld te verdienen. Het team wat aan het einde het meeste geld heeft verdient wint het spel en daarmee uiteraard een leuke prijs!

Maar let op! Er zit een mol in je team die de boel zal proberen te saboteren! En het is aan jullie om erachter te komen wie dit is. Houd je oren en ogen dus goed open want het kan iedereen zijn!!  Die collega waaraan je normaal alles verteld is nu misschien wel niet te vertrouwen. En je vriendin die anders nogal op de voorgrond is houdt zich nu wel erg rustig…. Tja alles is verdacht tijdens deze spannede game! Dit zorgt vaak voor leuke en hylarische situaties. Kortom een leuke en afwisselende game. Ideaal als activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest!

Prijs: € 24,50 ( incl. 2 cons )
Min. Aantal deelnemers: 15 pers
Tijdsduur: 2,5 uur


Dinerspellen:

Alle hierboven genoemde quizzen en games kunnen ook als dinerspellen worden verzorgt. Hiervoor berekenen we een meerprijs van €2,50 p.p. excl. het eten. Het programma van een dinerspel ziet er dan ongeveer als volgt uit: (tijden zijn uiteraard in overleg te bepalen )

18.00 – 18.15 aankomst gasten met een drankje
18.15 – 18.45  1e deel van de quiz
18.45 – 19.15 voorgerecht
19.15 – 19.45 2e deel van de quiz
19.45 – 20.45 hoofdgerecht
20.45 – 21.15 3e en laatste deel van de quiz plus prijs uitreiking
21.15 – 21.45 dessert
21.45 – ?  naborrelen?

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% btw. Speluitleg, begeleiding, gebruik van materialen en attributen en een prijs voor het winnende team.